Gjestebok

En gang Gitarkamerat – Alltid Gitarkamerat!

Lillebjørn Nilsen * Øystein Sunde * Jan Eggum * Halvdan Sivertsen

29 kommentarer til «Gjestebok»

 1. Gitarkameratene.
  Finnes ikke bedre!

  Stå på. Kom gjerne tilbake, det er mange som ikke har sett Dere live.
  En god konsert er bedre enn tusen studiotimer.

 2. Kan dere ikke kjøre en konsert igjen snart? Nå har jeg sett mitt gamle opptak på tv kanskje 150 ganger, så det ville være så moro å se dere live. Håper det blir en ny konsert snart – dere er fantastiske individuelt, men sammen er dere helt utrolige!

   1. Den ser jeg, men det er jo ikke satt opp noe for neste år – og jeg vil uansett helst se hele gjengen i en egen konsert! Har sett alle 4 individuelt! Men får bare fortsette å håpe 🙂

 3. Pappa vil se dere live etter at vi så dere på TV.

  Så, kan dere ha en konsert i Bergen?
  🙂

 4. hallo…..vi er en gjeng på 6 stk som skal være i oslo 20. juni, ville gjerne gått på konsert med dere.

  er det ingen konsert før i oktober??

 5. Det var en utrolig konsert jeg fikk høre på lørdag! Jeg har vokst opp med sangene deres i skolen, og med en far fra Odalen har jeg nytt mye av Øystein Sundes musikk. Det var en drøm å se dere live! Tusen takk!!

 6. Hei.
  Skal dere ha noen konserter i oslo området snart??? Hørte noe på rdion i sommer, men finner jo ikke ut av hva,hvor og når.. VI VIL HØRE DERE :))))

 7. Hei!

  Bladde litt i turnélista for året og fant ut at de konsertene i Harstad Kulturhus ble foreviget som TV-opptak. Har dere spikret noen datoer for når dette blir sendt på skjermen? Og blir det hele konserten som sendes, eller blir det klippet bort en del sanger, som dessverre skjer så alt for ofte når konserter sendes på TV?

  Hilsen en stor fan.

 8. Takk for mange år med musikalske inntrykk, både som gitarkameratene og soloartister, som har formet meg som musiker – sammen med konservatorieutdanningen og et par andre ting. Til saken: Det ble bråk da noen karaokesangere kalte seg De Nye Gitarkameratene – forståelig nok. Jeg har bygd sigarboksgitarer med en gruppe gitarelever, og på konsert har vi kalt oss Dei Nye Sigarkameratane. Dette er ment som en hommage til dere, og som en takk for min musikalske oppdragelse.

 9. Tusen takk for en fantastisk opplevelse i Ranahallen i går kveld. Dere er rett og slett så dyktige at ord blir fattige. Nydelig musikk fint mikset sammen med utallige morsomheter, mer eller mindre vakker dans :-),allsang og leken improvisasjon. Det virket som om dere koste dere sammen på scenen og vi som tilskuere hadde en magisk opplevelse. Tusen, tusen takk! Du (Lillebjørn) har vært forkjemperen for tanken om at en gjenforening/turné måtte ha en slags intensjon om at dere skulle gjøre noe dere ikke hadde gjort før. Hva er det dere gjør denne gangen bortsett fra at dere spiller fantastiske sanger på en utmerket måte,forteller morsomme historier og gleder folk i både nord og sør? Det har dere vel alltid gjort ….. Når neste turné skal planlegges, kan det nye være fokus på alvorlige ting i samfunnet der Lillebjørns «gategutt», «Victor Jara» og «Barn av regnbuen» får plass, Øystein Sunde bidrar med f. eks . «liten og grønn» og «jeg er min egen bestefar», Jan Eggum bidrar med «smuler fra de rikes bord» eller nesten alt som ikke er kjærlighet/ kjærlighetssorg i hans eminente samling og Halvdan bidrar med f.eks. «Tom snart ti», «abortvisa», «Amerika», «Charlie» og «Benjamin». Sundes alvor er selvsagt noe lettere enn de øvrige, men han kan jo bidra med ektefølt sinne i «jeg kommer ikke på nettet» 🙂

  Til slutt vil jeg bare takke for at Halvdan tok med brudemarsjen fra Lødingen. Innspillingen fra «Kjærlighetslandet» var et selvsagt valg da vi giftet oss for 9 år siden og det var derfor en flott opplevelse å høre den igjen da vi feiret fødselsdagen min et par dager på forskudd sammen med dere i går kveld. Takk for en fin opplevelse!

 10. Vi hadde gledet oss så veldig til å komme til Mo i Rana for å se deres konsert, men må visst forbli i Arendal.. Det vi ikke hadde tenkt på var at man kunne bli trekt i eksamen til 25. mai også, og det ble vi selvfølgelig. Hva skal til for at dere forlenger turneen, eller tar en ny en annen gang? Vi må få med oss en av deres konserter! Vær så snill, si at det er mulig!

  Hilsen I & M

   1. Ja, vet det 😀 Vi skal på konserten med dem i Bergen, men tar gjerne en tur innom Kristiansand også! Og vi vurderer sterkt å dra til Oslo for å få med oss konserten din 14. juni.. hehe

    1. Men kom igjen da! Ta en liiiten turne til! Pliiis!? Dere kan lage litt flere kule varianter av klassikerne, synge litt om hverandre og sånt? 😀

    2. Inger og Mona, nå er det sånn at Lillebjørn alene må ta seg av disse netttsidene. Halvdan Sivertsen, Jan Eggum og Øystein Sunde gidder ikke. Så jeg savner dere på http://www.lillebjorn.no/ Kan dere ikke komme med noe morsomt der?

 11. Hei.

  Når er jeg fortvilt å bare lei meg at dere aldri kommer opp å lager show i Alta.
  Er det noe jeg virkelig savner så er det å få oppleve et skikkelig show med Gitarkameratene i lag. Jeg ber dere, vær så snill og ta turen opp til Alta, dere vil ikke angre!
  Det ville vært helt fantastisk, det ville vært helt sinnsykt rått…!
  Har vært på Metallica konsert å skal på Eric Clapton 9. Juni så da mangler egentlig kun Gitarkameratene så er alt i boks! Jeg ber dere! 🙂

  Håper inderlig på positivt svar

  Mvh
  Christer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *